Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


СТАТЬИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:КНИГИ (30)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=тағам<.>)
Общее количество найденных документов : 42
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-42 
1.

Жұмағұлова Ө. А. Аспаздық әлемдегі метафоралық қолданыстардың ерекшелігі/Ө. А. Жұмағұлова // ҚР ҰҒА хабарлары = Изв. НАН РК. Сер. Общественных и гуманитарных наук, 2013. - № 4. т.85-92 б.
2.

Қазақтың ұлттық тағамдары // Руханият, 2004. т.7б..-С.N3(31)
3.

Наурыз көже // Ана тiлi, 2004. - 18 наурыз. т.1 б.
4.

Қырыққабат // Денсаулық, 2004. т.20б..-С.N5
5.

Сүт өнімі құрттың тағам құндылығын жоғарлату мақсатында пребиотик қосылған өнім алу/Ж. Р. Елеманова [және т. б.] // ҚР ҰҒА хабарлары = Изв. НАН РК. Биология және медицина сериясы, 2017. - № 2. т.102-106 б.
6.

Қасиманов С. Қазақтың ұлттық тағамдары/С. Қасиманов // Сарыарқа самалы, 2005. - 24 ақпан. т.17 б.
7.

Молдайып С. Қазақы дастарқаным/С. Молдайып // Сарыарқа самалы, 2005. - 11 тамыз. т.16-17 б.
8.

Кенжеахметұлы С. Сүт тағамдары/С. Кенжеахметұлы // Парасат, 2005. - N9. т.38-39 б.
9.

Шойманова М. Б. Қазақ және ағылшын халықтарының ұлттық тағам атауларының тілдегі көрінісі/М. Б. Шойманова, Ж. Р. Жамашева // ҚазҰУ хабаршысы = Вестник КазНУ. Филология сериясы, 2017. - № 1. т.270-275 б.
10.

Жылқыбаева А. Ш. Қос сөздер арқылы жасалған тағам атаулары/А. Ш. Жылқыбаева // ҚР ҰҒА хабарлары=Изв. НАН РК. Сер. филологическая, 2005. - № 4. т.7-11 б.
11.

Қазақтың ұлттық тағамдары // Қазақ тiлiн үйренейiк=Изучаем каз. яз., 2007. - № 6-7. т.4-6 б.
12.

Алдашев А. А. Емдiк-сақтандыру тағамы/А. А. Алдашев // Қазақстанда еңбектi қорғау=Охрана труда.Казахстан, 2007. - № 12. т.48-51 б.
13.

Бекназаров Р. Қазақ тарихындағы шайдың орны/Р. Бекназаров // Қазақ тарихы, 2008. - № 3. т.62-68 б.
14.

Қоңырова З. Ғылымның қия жолында алтыннан алқа таққан қыз/З. Қоңырова // Аружан, 2008. - № 6. т.12-17 б.
15.

Қаназ Ұ. Адал ас-халал ас/Ұ. Қаназ // Денсаулық, 2008. - № 10. т.1-3 б.
16.

Кеңесбай М. Мерекелi, берекелi дастархан/М. Кеңесбай // Аружан, 2008. - № 3. т.30-31 б.
17.

Қапарова, Г. Қазақтың ет тағамдары және оларды әзiрлеу технологиясы/Қапарова, Г. // Мектептегi технология=Технология в школе, 2009. т.20-24 б..-С. N1
18.

Затонова И. Қауiпсiз еңбек шарттарын қамтамасыз етуге жұмсалатын қаражаттар/И. Затонова // Бухгалтер Хабаршысы, 2009. - № 4. т.2-3 б.
19.

Сейiтқызы С. Болгар асханасы/С. Сейiтқызы // Аружан, 2009. т.28-30 б..-С. N4
20.

Қазақтың ұлттық тағамдары // Қазақ тiлiн үйренейiк=Изучаем каз. яз., 2009. - № 6-7. т.4-6 б.
 1-20    21-40   41-42 
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015