Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


СТАТЬИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=жая<.>)
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.


    Тастемханов, Ө.
    Оралмандарды құшақ жая қарсы аламыз : (Павлодар облысы бойынша көшi-қон және демография басқармасының бастығы И.Б. Әбдiхалықовпен сұхбат ) / Ө. Тастемханов // Сарыарқа самалы. - 2004. - 26 ақпан. - 15 б.
Рубрики: Демография
   Қазақстан
Кл.слова (ненормированные):
көшi-қон -- оралмандар -- Абдiхалықов И.Б. -- сұхбат

Держатели документа:
чзп

Найти похожие
2.


    Қабдуахит, Ә.
    Қол жая берумен тірлік түзелмес! / Ә. Қабдуахит // Сарыарқа самалы. - 2014. - 30 қаңтар. - 3 б.
Рубрики: Әлеуметтану
   Қазақстан
Кл.слова (ненормированные):
Павлодар -- Бозымбаев Қ. А. -- жұмыс сапар -- Май ауданы -- ауыл шаруашылығы -- кәсіпкерлік жағдай -- су құбырлары -- мәселе

Держатели документа:
чзп

Найти похожие
3.


    Кенжеахметұлы, С.
    Сүт тағамдары / С. Кенжеахметұлы // Парасат. - 2005. - N9. - 38-39 б.
Рубрики: Этнография
   Қазақстан
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- сүт тағамдары -- iрiмшiк -- сарысу -- ақлақ -- уыз -- уызқағанақ -- орықтық -- атық -- айран -- бас тарту -- шұжық -- уырдақ -- қазы -- қарта -- жал -- жая

Держатели документа:
чзп

Найти похожие
4.


   
    Қазақтың ұлттық тағамдары // Парасат. - 2010. - № 1. - 30-31 б.
Рубрики: Үй шаруашылығы
   Қазақстан
Кл.слова (ненормированные):
тағам -- ұлттық тағам -- ет асу -- жал-жая -- қуырдақ -- шұжық -- қазы жасау -- асхана

Держатели документа:
чзп

Найти похожие
5.


    Ұзақов, Я.
    Жылқы етінен жасалған ұлттық өнімдердің тағамдық құндылығы / Я. Ұзақов, А. Таева [и др.] // Пищевая и перерабатывающая промышленность Казахстана. - 2011. - № 6. - 2012. - № 1. - 20-21 б.
Рубрики: Казахстан--тамақ өнеркәсібі
Кл.слова (ненормированные):
жылқы еті -- Ұлттық өнімдер -- ет мүшелері -- тағамдық құндылық -- қазы -- қарта -- жал -- жая -- сурет

Держатели документа:
чзп

Доп.точки доступа:
Таева, А.; Тұрақбаева, Ш.; Алипбекова, А.; Жарылкаганова, Ж.

Найти похожие
6.


    Жайлаубаев, Ж. Д.
    Исследование и определение оптимальных параметров процесса сушки национальных конских изделий / Ж. Д. Жайлаубаев, Г. Е. Тулькебаева, Е. Е. Шарипова // ПМУ хабаршысы=Вестник ПГУ. Сер. химико-биологическая. - 2013. - № 2. - С. 88-92.
Рубрики: Пищевая промышленность
   Казахстан
Кл.слова (ненормированные):
конские изделия -- жая -- сур-ет -- трехступенчатая сушка -- сыровяленые продукты -- процесс сушки -- климаткамера

Держатели документа:
чзп

Доп.точки доступа:
Тулькебаева, Г. Е.; Шарипова , Е. Е.

Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015