Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:СТАТЬИ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ашыту<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
   663
   З-32


    Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 302 б. - ISBN 9965-29-606-5 : 1190.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндіру -- наубайхана -- ашытқылар -- спирт өндіру -- сыра дайындау -- шарап ашыту -- сүт өнімдері -- айран -- ірімшік -- ұлттық тағамдар -- қымыз -- шұбат -- микробиологиялық негізі -- тағамды сақтау -- тұздау -- консервілеу -- маринадтау -- ет өнімдері -- шұжық -- активті қоспалар -- белок алу -- амин қышқылдары -- лимон  -- сірке қышқылдары -- ферменттер -- микробиология -- санитарлы-гигиеналық бақылау -- генетикалық модификация -- сертификаттау -- стандарттау -- тест тапсырмалары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b826.pdf

Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (1)
Найти похожие
2.
   б 28
   С14


    Сағындықова, С.
    Биотехнология негіздері : оқу құралы / С. Сағындықова. - Алматы : Арыс, 2011. - 144 б. - ISBN 978-601-291-077-3 : 700.00 р.
ББК 28.04я73
Рубрики: Биология--Генетика
Кл.слова (ненормированные):
биотехнология -- өндіріс -- биореакторлар -- ашыту өндірісі -- этанол -- органикалық қышқылдар -- селекция -- гендік инженерия -- микроорганизмдер -- ашытқылар -- саңырауқұлақтар

Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (17)
Найти похожие
3.
   664
   Ө-52


   
    Өңдеу өндірістерінің технологиясы : [оқулық] / ред. Ә. Ізтаев. - Алматы : Дәуір, 2012. - 632 б. - ISBN 978-601-217-371-0 : 2346.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ұн өндіру -- жарма -- жем өндірісі -- технологиясы -- нан өндірісі -- макарон өндірісі -- кондитер өндірісі -- қант -- крахмал -- сірне өндірісі технологиясы -- ашыту -- шарап технологиясы -- уыт технологиясы -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы -- арақ-ликер өнімдері -- жүзім шараптары -- алкогольсіз сусын


Доп.точки доступа:
Ізтаев, Ә. \ред.\
Экземпляры всего: 40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
4.
   664
   Ө-52


   
    Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : [оқулық] / С. Т. Жиенбаева [және т.б.] ; ред. Ә. Ізтаев. - Электрон. дер. (17,7 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2012. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3574 -- ұн өндіру -- жарма -- жем өндірісі -- технологиясы -- нан өндірісі -- макарон өндірісі -- кондитер өндірісі -- қант -- крахмал -- сірне өндірісі технологиясы -- ашыту -- шарап технологиясы -- уыт технологиясы -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы -- арақ-ликер өнімдері -- жүзім шараптары -- алкогольсіз сусын


Доп.точки доступа:
Жиенбаева, С. Т.; Ізтаев, Ә.; Байысбаева, М. П.; Ізтаев, Б. А.; Дайрашева, С. Т.; Рүстемова, А. Ж.; Молдабекова, Б. Ж.; Сатвалдинова, А. Г.; Даутканова, Д. Р.; Сыздықова, Л. С.; Увакасова, Г. Т.; Байгазиева, Г. И.; Ізтаев, Ә. \ред.\
Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015