Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ликер<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
   64
   Д76


    Дружинина, А.
    Все о напитках / А. Дружинина. - М. : АСТ-ПРЕСС КНИГА, 2003. - 287 с. - ISBN 546200642 : 420.00 р.
УДК
Рубрики: Общественное питание
Кл.слова (ненормированные):
общественное питание -- напитки -- безалкогольные напитки -- чай -- кофе -- какао -- матэ -- алкогольные напитки -- спирт -- пиво -- вино -- бренди -- виски -- водка -- кальвадос -- джин -- ром -- текила -- ликер

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие
2.
   664
   Ө-52


   
    Өңдеу өндірістерінің технологиясы : [оқулық] / ред. Ә. Ізтаев. - Алматы : Дәуір, 2012. - 632 б. - ISBN 978-601-217-371-0 : 2346.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ұн өндіру -- жарма -- жем өндірісі -- технологиясы -- нан өндірісі -- макарон өндірісі -- кондитер өндірісі -- қант -- крахмал -- сірне өндірісі технологиясы -- ашыту -- шарап технологиясы -- уыт технологиясы -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы -- арақ-ликер өнімдері -- жүзім шараптары -- алкогольсіз сусын


Доп.точки доступа:
Ізтаев, Ә. \ред.\
Экземпляры всего: 40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
3.
   663
   Л45


    Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС Bookprint, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428.00 р.
УДК
Рубрики: Микробиологиялық өндіріс
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- өндірістік санитария -- нан пісіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт -- арақ -- ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- сүт өнімдері -- ет өндірісі -- консерві -- кептірілген -- көкөністер өндірісі


Доп.точки доступа:
Макажанова, Х. Х.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
4.
   664
   Ө-52


   
    Өңдеу өндірістерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : [оқулық] / С. Т. Жиенбаева [және т.б.] ; ред. Ә. Ізтаев. - Электрон. дер. (17,7 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2012. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3574 -- ұн өндіру -- жарма -- жем өндірісі -- технологиясы -- нан өндірісі -- макарон өндірісі -- кондитер өндірісі -- қант -- крахмал -- сірне өндірісі технологиясы -- ашыту -- шарап технологиясы -- уыт технологиясы -- сыра технологиясы -- этанол технологиясы -- арақ-ликер өнімдері -- жүзім шараптары -- алкогольсіз сусын


Доп.точки доступа:
Жиенбаева, С. Т.; Ізтаев, Ә.; Байысбаева, М. П.; Ізтаев, Б. А.; Дайрашева, С. Т.; Рүстемова, А. Ж.; Молдабекова, Б. Ж.; Сатвалдинова, А. Г.; Даутканова, Д. Р.; Сыздықова, Л. С.; Увакасова, Г. Т.; Байгазиева, Г. И.; Ізтаев, Ә. \ред.\
Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015