Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=сапасын бақылау<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
   664
   Ө-44


    Өмірзақова, С. Х.
    Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенова. - Тараз : Нур-Принт, 2000. - 93 б. - ISBN 9965-498-50-4 : 1665.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- инвертті шәрбәттар -- карамель -- қантсықпа -- кәмпиттер -- мармелад -- халва дайындау -- созылмалы печенье -- пряниктер -- торт -- пирожный -- сапасын бақылау -- рецепт

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b1081.pdf

Доп.точки доступа:
Жалкенова, С. Т.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
2.
   663
   М16


    Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - ISBN 978-601-217-358-1 : 1266.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
қолданбалы биотехнология -- микроорганизмдерді өсіру -- тағам құрамы -- құнды заттар -- белоктар -- көмірсулар -- дәрумендер -- минералды заттар -- липидтер -- майлар -- ферменттер -- тағамдық қоспалар -- бояғыштар -- ароматизаторлар -- белсенді қоспалар -- сүт қышқылды тағамдар -- қымыз -- шұбат -- нан пісіру -- тағам қауіпсіздігі -- сапасын бақылау


Доп.точки доступа:
Лесова, Ж. Т.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (17)
Найти похожие
3.
   663
   М16


    Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Электрон. дер. (12,5 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2012. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3601 -- қолданбалы биотехнология -- микроорганизмдерді өсіру -- тағам құрамы -- құнды заттар -- белоктар -- көмірсулар -- дәрумендер -- минералды заттар -- липидтер -- майлар -- ферменттер -- тағамдық қоспалар -- бояғыштар -- ароматизаторлар -- белсенді қоспалар -- сүт қышқылды тағамдар -- қымыз -- шұбат -- нан пісіру -- тағам қауіпсіздігі -- сапасын бақылау


Доп.точки доступа:
Лесова, Ж. Т.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015