Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:СТАТЬИ (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=сүт өнімдері<.>)
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
   663
   З-32


    Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 302 б. - ISBN 9965-29-606-5 : 1190.00 р.
ББК 663.1(075.8)
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндіру -- наубайхана -- ашытқылар -- спирт өндіру -- сыра дайындау -- шарап ашыту -- сүт өнімдері -- айран -- ірімшік -- ұлттық тағамдар -- қымыз -- шұбат -- микробиологиялық негізі -- тағамды сақтау -- тұздау -- консервілеу -- маринадтау -- ет өнімдері -- шұжық -- активті қоспалар -- белок алу -- амин қышқылдары -- лимон  -- сірке қышқылдары -- ферменттер -- микробиология -- санитарлы-гигиеналық бақылау -- генетикалық модификация -- сертификаттау -- стандарттау -- тест тапсырмалары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b826.pdf

Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (1)
Найти похожие
2.
   б 28.5
   А91


   
    Ауыл шаруашылық биотехнологиясы : оқулық / Х. Ә. Аубакиров [және т. б.]. - Алматы : Экономика, 2013. - 490 б. - ISBN 978-601-225-539--3 : 3142.00 р.
ББК 28.54я7
Рубрики: Биология--Ботаника
Кл.слова (ненормированные):
өсімдік шаруашылығы -- биотехнология жетістіктері -- гендік инженерия -- трансгенді өсімдіктер -- жасуша -- сұрыптау жұмыстары -- мал шаруашылығы -- биотехнологиясы -- ветеринария саласы -- мал азығы -- азықтық қоспалар -- сүт өнімдері -- өңдеу -- биоконверсия -- тест сұрақтары


Доп.точки доступа:
Аубакиров, Х. Ә.; Сұлтанов, А. А.; Сүлеймен, Е. М.; Тлепов, А. Ә.
Экземпляры всего: 50
ЧЗ (2), АБ (48)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (48)
Найти похожие
3.
   663
   Л45


    Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС Bookprint, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428.00 р.
УДК
Рубрики: Микробиологиялық өндіріс
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- өндірістік санитария -- нан пісіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт -- арақ -- ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- сүт өнімдері -- ет өндірісі -- консерві -- кептірілген -- көкөністер өндірісі


Доп.точки доступа:
Макажанова, Х. Х.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
4.
   637
   А30


   
    Азық-түлік өнімдерін өндірудегі биохимиялық негіздері [Текст] : оқу құралы / құраст. Қ. С. Исаева. - Павлодар : Кереку, 2014. - 103 б. - 3028.00 р.
УДК
Рубрики: Ауыл шаруашылығы--Мал шаруашылығы
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік -- ет -- тұздау -- кептіру -- биохимиялық процестер -- сүт өнімдері


Доп.точки доступа:
Исаева, Қ. С. \құраст.\
Экземпляры всего: 9
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (5)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (5)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015