Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:СТАТЬИ (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ірімшік<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
   663
   З-32


    Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 302 б. - ISBN 9965-29-606-5 : 1190.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндіру -- наубайхана -- ашытқылар -- спирт өндіру -- сыра дайындау -- шарап ашыту -- сүт өнімдері -- айран -- ірімшік -- ұлттық тағамдар -- қымыз -- шұбат -- микробиологиялық негізі -- тағамды сақтау -- тұздау -- консервілеу -- маринадтау -- ет өнімдері -- шұжық -- активті қоспалар -- белок алу -- амин қышқылдары -- лимон  -- сірке қышқылдары -- ферменттер -- микробиология -- санитарлы-гигиеналық бақылау -- генетикалық модификация -- сертификаттау -- стандарттау -- тест тапсырмалары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b826.pdf

Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (1)
Найти похожие
2.
   637
   Н86


    Нұржанова, А.
    Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы : оқу құралы / А. Нұржанова. - Астана : Фолиант, 2010. - 216 б. - (Кәсіптік білім). - ISBN 978-601-292-101-4 : 1350.00 р.
УДК
Рубрики: Мал шаруашылығы өнімдері
Кл.слова (ненормированные):
жалпы технология -- сеператорлау -- пастерлеу -- стерилизация -- балмұздақ технологиясы -- қаймақ дайындау -- ірімшік технологиясы -- сары май -- сүт консервілері -- құрғақ сүт

Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015