64
   С19


    Самсаев, И.
    Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) : оқу құралы / И. Самсаев, Н. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2010. - 96 б. - (Кәсіптік білім). - ISBN 978-601-292-107-6 : 625.00 р.
УДК
Рубрики: Қоғамдық тамақтандыру--Тағам даярлау
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік  -- рецептурасы -- гарнирлер -- тұздықтар -- салқын тағамдар -- басытқылар -- тәтті тағамдар -- қамырдан жасалатын өнімдер -- технологиясы -- бақылау сұрақтары


Доп.точки доступа:
Оспанова, Н.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)