Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=кептірілген<.>)
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
   663
   Л45


    Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС Bookprint, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428.00 р.
УДК
Рубрики: Микробиологиялық өндіріс
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- өндірістік санитария -- нан пісіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт -- арақ -- ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- сүт өнімдері -- ет өндірісі -- консерві -- кептірілген -- көкөністер өндірісі


Доп.точки доступа:
Макажанова, Х. Х.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
2.
   634
   С31


    Сейітбаев, Қ. Ж.
    Жүзім шаруашылығы : оқулық / Қ. Ж. Сейітбаев. - Алматы : ҚР Жоғары оқу орындарының қауымдастығы, 2014. - 556 б. - ISBN 978-601-7529-14-7 : 5539.00 р.
УДК
Рубрики: Ауыл шаруашылығы--Жеміс шаруашылығы
Кл.слова (ненормированные):
жүзім -- жүзім шаруашылығы -- биология -- морфологиялық сипаттамасы -- экологиялық әсерлер -- топырақты күту -- өңдеу тәсілдері -- жылыжай -- жүзім селекциясы -- жүзім аурулары -- зиянкестер -- өнімді жинау -- кептірілген өнімдер -- сақтау -- шарап өңдеу

Экземпляры всего: 5
ЧЗ (2), АБ (3)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (3)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015