Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: (<.>K=пирожный<.>)
Общее количество найденных документов : 1
1.
   664
   Ө-44


    Өмірзақова, С. Х.
    Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенова. - Тараз : Нур-Принт, 2000. - 93 б. - ISBN 9965-498-50-4 : 1665.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- инвертті шәрбәттар -- карамель -- қантсықпа -- кәмпиттер -- мармелад -- халва дайындау -- созылмалы печенье -- пряниктер -- торт -- пирожный -- сапасын бақылау -- рецепт

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b1081.pdf

Доп.точки доступа:
Жалкенова, С. Т.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015