Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=тағам өнімдері<.>)
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
   664
   А30


   
    Азық-түлік шикізаты және тағам өнімдерінің қауіпсіздігі : оқулық / М. Ж. Еркебаев [және т. б.]. - Алматы : Дәуір, 2013. - 280 б. - ISBN 978-601-217-397-0 : 1768.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   Медицина--Гигиена--Валеология

Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік қауіпсіздігі -- сапа -- тағам өнімдері -- радиациялық қауіпсіздік -- тағамдық қоспалар -- полимерлі материалдар -- белсенді қоспалар -- гигиеналық бақылау


Доп.точки доступа:
Еркебаев, М. Ж.; Құлажанов, Қ. С.; Тәттібаева, Д. Б.; Мәуленов, А. Ы.; Қадырбаев, М. Қ.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
2.
   664
   А30


   
    Азық-түлік шикізаты және тағам өнімдерінің қауіпсіздігі [Электрондық ресурс] : оқулық / М. Ж. Еркебаев [және т. б.]. - Электрон. дер. (1,58 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2013. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   Медицина--Гигиена--Валеология

Кл.слова (ненормированные):
3595 -- азық-түлік қауіпсіздігі -- сапа -- тағам өнімдері -- радиациялық қауіпсіздік -- тағамдық қоспалар -- полимерлі материалдар -- белсенді қоспалар -- гигиеналық бақылау


Доп.точки доступа:
Еркебаев, М. Ж.; Құлажанов, Қ. С.; Тәттібаева, Д. Б.; Мәуленов, А. Ы.; Қадырбаев, М. Қ.
Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)
Найти похожие
3.
   664
   Т65


    Төлеубаев, Б. Ә.
    Тағамдық өнімдердің сапасын бағалауға қажетті қарапайым тәсілдер мен әдістер [Текст] : аграрлы және тағамдық технологиялар мамандықтары бойынша оқитын студенттер мен магистранттарға арналған оқу құралы / Б. Ә. Төлеубаев, М. С. Омаров, К. М. Омарова. - Алматы : ССК, 2017. - 108 б. - ISBN 978-601-310-760-8 : 4000.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өнімдері -- бағалау -- дәм -- иіс -- дегустациялық сараптама -- ет -- нан-тоқаш -- сүт -- май -- ірімшік -- балмұздақ -- кондитерлік бұйымдар -- жеміс-көкөніс -- сусындар -- сыра -- шарап -- квас сапасы


Доп.точки доступа:
Омаров, М. С.; Омарова, К. М.
Экземпляры всего: 25
ЧЗ (2), АБ (23)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (23)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015