Главная
Описание
Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
Научная библиотека имени академика С. Бейсембаева
Базы данных
КНИГИ - результаты поиска
Вид поиска
КНИГИ
СТАТЬИ
ГОСТы
Диссертации
Журналы
Область поиска
Ключевые слова
Автор
Заглавие
Год издания
Формат представления найденных документов:
полный
информационный
краткий
Отсортировать найденные документы по:
автору
заглавию
году издания
типу документа
Поисковый запрос:
(<.>U=664.6(075.8)<.>)
Общее количество найденных документов
:
4
Показаны документы
с 1 по 4
1.
664
Ж52
Жерембаева, Н.
Нан өндiрiсi технологиясы : оқулық / Н. Жерембаева, Б. Отыншиев. - Алматы : РБК, 1997. - 140 б. -
ISBN
5838016523 : 310.00 р.
УДК
664.6(075.8)
Рубрики:
Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
нан
--
тамақ өндiрiсi
--
технология
--
нанды сақтау
--
наубайхана
--
шикiзат
Перейти:
http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b2582.pdf
Доп.точки доступа:
Отыншиев, Б.
Экземпляры всего:
1
ЧЗ (1)
Свободны:
ЧЗ (1)
Найти похожие
2.
664
Б20
Байысбаева, М. П.
Нан өнімдерінің технологиясы : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : Дәуір, 2011. - 448 б. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының қауымдастығы). -
ISBN
978-601-217-221-8 : 1272.00 р.
УДК
664.6(075.8)
Рубрики:
Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
нан дайындау
--
технологиясы
--
наубайхана
--
шикізаттар
--
наубайханада қолданылатын құралдар
--
шикізаттарды сақтау
--
бидай қамырын дайындау
--
қара бидай қамыры
--
бөлшектеп өңдеу
--
нан пісіру
--
нанды сақтау
--
нан шығымы
--
сапасын жақсарту жолдары
--
нан ақаулары
--
аурулары
--
нан ассортименті
Экземпляры всего:
40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны:
ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
3.
664
К17
Калачев, М. В.
Малые предприятия для производства хлебобулочных и макаронных изделий : учебное пособие для вузов / М. В. Калачев. - М. : ДеЛи принт, 2008. - 288 с. -
ISBN
978-5-94343-156-2 : 4220.00 р.
УДК
664.6(075.8)
Рубрики:
Пищевая промышленность--Хлебобулочное производство
Кл.слова (ненормированные):
хлебобулочные изделия
--
макаронные изделия
--
сырье
--
дозаторы
--
тестоприготовление
--
тестоформующие машины
--
печи
--
технология изготовления макарон
--
прессы
--
сушилки
--
упаковка
--
финансовая организация производства
--
бизнес-план
Экземпляры всего:
3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны:
ЧЗ (2), АБ (1)
Найти похожие
4.
664
Б20
Байысбаева, М. П.
Нан өнімдерінің технологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / М. П. Байысбаева. - Электрон. дер. (7,15 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2011. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
664.6(075.8)
Рубрики:
Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3583
--
нан дайындау
--
технологиясы
--
наубайхана
--
шикізаттар
--
наубайханада қолданылатын құралдар
--
шикізаттарды сақтау
--
бидай қамырын дайындау
--
қара бидай қамыры
--
бөлшектеп өңдеу
--
нан пісіру
--
нанды сақтау
--
нан шығымы
--
сапасын жақсарту жолдары
--
нан ақаулары
--
аурулары
--
нан ассортименті
Экземпляры всего:
1
Медиатека (1)
Свободны:
Медиатека (1)
Найти похожие
полный формат
краткий формат
все найденные
отмеченные
кроме отмеченных
Стандартный
Расширенный
Профессиональный
Распределенный
По словарю
ГРНТИ-навигатор
УДК-навигатор
ББК-навигатор
Тематический навигатор
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015