Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>A=Самсаев, И$<.>)
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
   658.51
   Ө-24


   
    Өзара ауыстырымдылық, стандарттау, сертификаттау негіздері және техникалық өлшеу. Сапа менеджментi / М. Самсаев [және т. б.] !oizd.pft: FILE NOT FOUND! . - Алматы : Бастау, 2008. - 261 б. - ISBN 9965413878 : 1235.00 р.
УДК
Рубрики: Стандарттау
   Сертификаттау

   Техникалық өлшеу

Кл.слова (ненормированные):
өзара ауыстырымдылық -- метрология -- сапа менеджменті


Доп.точки доступа:
Самсаев, М.; Самсаев, И.; Жүнiсбаев, Б.; Илямов, Х.; Сафарғалиев, А.
Экземпляры всего: 50
ЧЗ (2), МФ (2), АБ (46)
Свободны: ЧЗ (2), МФ (2), АБ (45)
Найти похожие
2.
   64
   С19


    Самсаев, И. М.
    Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) : оқу құралы [кәсiптiк бастауыш және орта бiлiм беру ұйымдарына ұсынылған] / И. М. Самсаев, Н. Ж. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2007. - 94 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 9965-35-252-6 : 1030.00 р.
УДК
Рубрики: Қоғамдық тамақтандыру
Кл.слова (ненормированные):
тағам даярлау -- рецептура -- ет тағамдары -- гарнирлер -- тұздықтар -- салқын тағамдар -- басытқылар -- тәттi тағамдар -- қазақ халқының тағамдары


Доп.точки доступа:
Оспанова, Н. Ж.
Экземпляры всего: 10
ЧЗ (2), АБ (8)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (8)
Найти похожие
3.
   64
   Қ54


   
    Қоғамдық тағам өнiмдерiн өндiру технологиясы (зертханалық жұмыстар) : оқу құралы [кәсiптiк бастауыш және орта бiлiм беру ұйымдарына ұсынылған] / Самсаев, И. М. [және т. б.]. - Астана : Фолиант, 2007. - 56 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 9965-35-250-Х : 700.00 р.
УДК
Рубрики: Қоғамдық тамақтандыру
Кл.слова (ненормированные):
тағам даярлау -- рецептура -- ет тағамдары -- қазақ халқының тағамдары


Доп.точки доступа:
Самсаев, И. М.; Оспанова, Н. Ж.; Грицюк, Н. И.; Журавлева, Р. А.; Чулакова, Л. С.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
4.
   64
   Т17


   
    Тамақ өндiрiсiнiң маманы : (тест жинағы) : [оқу құралы техникалық және кәсiптiк бiлiм беру ұйымдарына ұсынады] / И. Самсаев [және т. б.]. - Астана : Фолиант, 2010. - 91 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 978-601-292-0 94-9 : 700.00 р., 655.00 р.
УДК
Рубрики: Қоғамдық тамақтандыру
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндiрiсi -- тағам даярлау технологиясы -- азық-түлiк тауартануы -- тамақ өнiмдерiнiң тауартануы -- тамақ кәсiпорнын жабдықтау


Доп.точки доступа:
Самсаев, И.; Оспанова, Н.; Журавлева, Р.; Коровникова, В.; Ниретина, Н.; Шухоренко, М.
Экземпляры всего: 40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
5.
   64
   Т17


   
    Тамақ кәсiпорнының маманы : (1219092 бiлiктiлiгi - кондитер) : [оқу құралы техникалық және кәсiптiк бiлiм беру ұйымдарына ұсынады] / И. Самсаев [және т. б.]. - Астана : Фолиант, 2010. - 78 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 978-601-292-0 99-4 : 730.00 р., 780.00 р., 700.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнiмдерi -- даярлау технологиясы -- азық-түлiк тауартануы -- тамақ өнiмдерiнiң тауартануы -- тамақ кәсiпорнын жабдықтау


Доп.точки доступа:
Самсаев, И.; Оспанова, Н.; Грицюк, Н.; Попович, Н.
Экземпляры всего: 41
ЧЗ (2), АБ (39)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (39)
Найти похожие
6.
   64
   С19


    Самсаев, И.
    Тағам даярлау практикумы (тәжірибелік сабақтар) : оқу құралы / И. Самсаев, Н. Оспанова. - Астана : Фолиант, 2010. - 96 б. - (Кәсіптік білім). - ISBN 978-601-292-107-6 : 625.00 р.
УДК
Рубрики: Қоғамдық тамақтандыру--Тағам даярлау
Кл.слова (ненормированные):
азық-түлік  -- рецептурасы -- гарнирлер -- тұздықтар -- салқын тағамдар -- басытқылар -- тәтті тағамдар -- қамырдан жасалатын өнімдер -- технологиясы -- бақылау сұрақтары


Доп.точки доступа:
Оспанова, Н.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
7.
   64
   С71


   
    Специалист предприятий питания (1219092 квалификация - кондитер) : лабораторный практикум для организаций техн. и проф. образования / И. М. Самсаев [и др.]. - Астана : Фолиант, 2010. - 98 с. - (Профессиональное образование). - ISBN 978-601-292-087-1 : 1010.00 р., 600.00 р.
УДК
Рубрики: Общественное питание
Кл.слова (ненормированные):
личная гигиена -- техника безопасности -- тесто -- жареные кондитерские изделия -- украшения -- пирожные -- торты -- национальные блюда Казахстана -- восточные изделия


Доп.точки доступа:
Самсаев, И. М.; Оспанова, Н. Ж.; Журавлева , Р. А.; Папович, Н. Н.
Экземпляры всего: 15
ЧЗ (2), АБ (13)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (13)
Найти похожие
8.
   621.9
   К55


   
    Конструкциялық материалдарды кесумен өңдеу технологиясы : [оқулық] / М. Б. Самсаев [және т. б.]. - Алматы : Бастау, 2011. - 263 б. - ISBN 978-601-7225-15-0 : 2800.00 р., 2970.00 р.
УДК
Рубрики: Металды кесу арқылы өңдеу
Кл.слова (ненормированные):
станоктар -- өңдеу негіздері -- кесумен өңдеу -- кесу режимдері -- металкескіш станоктар -- токарлық станоктар -- бұрғылағыш станоктар -- фрезерлік станоктар -- сүргілегіш -- қашағыш -- тартакескіш -- ажарлағыш -- өңдеу технологиясы -- әртүрлі станоктар -- сандық бағдарламалы -- басқару станоктары -- станоктарды баптау -- пайдалану -- бақылау сұрақтары


Доп.точки доступа:
Самсаев, М. Б.; Сапарбаев, Е. Т.; Самсаев, И. М.; Апеков, Р. Н.
Экземпляры всего: 25
МФ (2), АБ (23)
Свободны: МФ (2), АБ (23)
Найти похожие
9.
   621.002
   М32


   
    Машина жасау технологиясы : [оқу құралы] / М. Б. Самсаев [және т. б.]. - Алматы : Бастау, 2012. - 157 б. - ISBN 978-601-281-049-3 : 4015.00 р.
УДК
Рубрики: Техника--Машина жасау
Кл.слова (ненормированные):
машина жасау -- технологиялық үдерістер -- мехникалық өңдеу -- бөлшектерді бағалау -- бұйымдар конструкциясы -- біліктерді өңдеу -- төлкелер -- дискілерді өңдеу -- шлицалы бөлшектер -- өңдеу технологиясы -- корпустық бөлшектер -- тапсырмалар -- бақылау сұрақтары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b2086.pdf

Доп.точки доступа:
Самсаев, М. Б.; Сапарбаев, Е. Т.; Самсаев, И. М.; Әпеков, Р. Н.
Экземпляры всего: 10
МФ (2), АБ (8)
Свободны: МФ (2), АБ (8)
Найти похожие
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015