Главная Описание Шлюз Z39.50
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


КНИГИ - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:СТАТЬИ (12)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>S=Тамақ өндірісі<.>)
Общее количество найденных документов : 42
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-42 
1.
   664
   А93


    Ахбердиев, Ә.
    Тамақ өндiрiсiнiң процестерi және аппараттары : оқулық / Ә. Ахбердиев. - Алматы : РБК, 1998. - 207 б. - ISBN 5838015829 : 270.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
химиялық технология -- тамақ өндірісі -- процестер -- аппараттар -- есептеу тәсiлдерi

Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие
2.
   664
   Ж52


    Жерембаева Н.
    Нан өндiрiсi технологиясы : оқулық / Жерембаева Н., Отыншиев Б. - Алматы : РБК, 1997. - 140 с. - ISBN 5838016523 : 310.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
нан -- тамақ өндiрiсi -- технология -- нанды сақтау -- наубайхана -- шикiзат


Доп.точки доступа:
Отыншиев Б.
Экземпляры всего: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Найти похожие
3.
   64
   Қ19


    Тiлемiсов, Х.
    Қазақтың ұлттық тағамдары / Тiлемiсов, Х. - Алматы : Қайнар, 1995. - 174 с. - ISBN 5620005803 : 120.00 р.
Перевод заглавия: Национальная кухня казахов
   Перевод заглавия: Национальная кухня казахов
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
ил05 -- тамақ -- ұлттық тағам -- национальная кухня

Экземпляры всего: 3
ЧЗ (3)
Свободны: ЧЗ (3)
Найти похожие
4.
   664
   А30


   
    Азық-түлiк өнiмдерiнiң жалпы технологиясы : пәнi бойынша бақылау жұмысын орындау жөнiндегi әдiстемелiк нұсқау / құраст.: Л. М. Сарлыбаева, М. Н. Малдыбаева. - Павлодар : С. Торайғыров атындағы ПМУ, 2006. - 21 б. -
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндiрiсi -- азық-түлiк -- азық-түлiк өнiмдерi -- әдiстемелiк нұсқау -- бақылау жұмыс


Доп.точки доступа:
Сарлыбаева, Л. М. \құраст.\; Малдыбаева, М. Н. \құраст.\
Экземпляры всего: 40
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Найти похожие
5.
   664
   А30


   
    Азық-түлiк өнiмдерiнiң жалпы технологиясы : зертханалық-тәжiрибелiк жұмыстарды орындау жөнiндегi әдiстемелiк нұсқау / құраст.: Л. М. Сарлыбаева, М. Н. Малдыбаева. - Павлодар : С. Торайғыров атындағы ПМУ, 2006. - 86 б. -
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндiрiсi -- азық-түлiк өнiмдерi -- әдiстемелiк нұсқау -- зертханалық-тәжiрибелiк жұмыс


Доп.точки доступа:
Сарлыбаева, Л. М. \құраст.\; Малдыбаева, М. Н. \құраст.\
Экземпляры всего: 40
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Найти похожие
6.
   664
   А89


   
    Астықтану : пәнi бойынша бақылау жұмысын орындау жөнiндегi әдiстемелiк нұсқау / құраст.: К. Ш. Арынғазин, Л. М. Сарлыбаева, М. Н. Малдыбаева. - Павлодар : С. Торайғыров атындағы ПМУ, 2006. - 30 б. -
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндiрiсi -- астықтану -- бақылау жұмыс -- әдiстемелiк нұсқау -- бидай -- қара бидай -- жүгерi -- арпа -- сұлы -- жармалық дақылдар


Доп.точки доступа:
Арынғазин, К. Ш. \құраст.\; Сарлыбаева, Л. М. \құраст.\; Малдыбаева, М. Н. \құраст.\
Экземпляры всего: 40
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Найти похожие
7.
   664
   А30


   
    Азық-түлiк өнiмдерiнiң биохимиясы : тәжiрибелiк сабақтар өткiзуге арналған методикалық нұсқау / М. Б. Байгужукова. - Павлодар : С. Торайғыров атындағы ПМУ, 2006. - 62 б. - !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND!
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндiрiсi -- азық-тулiк -- азық-тулiк өнiмдерi -- биохимия -- сабақ -- тәжiрибелiк сабақ -- методикалық нұсқау -- белоктар -- липидтер -- нуклеин қышқылдар -- ферменттер -- витаминдер -- сүт -- сүттiң биохимиясы -- лабораториялық жұмыстар

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b134.doc

Доп.точки доступа:
Байгужукова, М. Б.
Экземпляры всего: 19
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (15)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (15)
Найти похожие
8.
   664
   Т17


   
    Тамақ өндiрiсiнiң процестерi мен аппараттарын жобалау : оқулық құрал 050724 - "Технологиялық машиналар мен жабдықтар", 050727 - "Азық-түлiк тағамдары технологиясы", 050728 - "Өңдеу өндiрiстерiнiң технологиясы" / А. К. Какимов [және т. б.]. - Семей : [б. и.], 2008. - 203 б. - ISBN 9965887349 : 350.00 р., 1725.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
жылу алмасу негіздері -- буландыру негіздері -- кептiру негіздері -- жобалау

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/a47.pdf

Доп.точки доступа:
Какимов, А. К.; Тусипов, Н. О.; Еренгалиев, А. Е.; Масленников, С. Л.
Экземпляры всего: 13
ЧЗ (1), АБ (12)
Свободны: ЧЗ (1), АБ (12)
Найти похожие
9.
   663
   К93


    Күзембаев, Қ.
    Азық-түлiк өнiмдерiн тану : [оқулық] / Қ. Күзембаев, Т. Құлжанов, Г. Күзембаева. - Алматы : Алматы технологиялық ун-тi, 2006. - 357 б. - ISBN 9965756066 : 1000.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндiрiсi -- өнiм тану -- азық-түлiк -- дәндi дақылдар -- астық өнiмдер -- жемiстер -- көкөнiстер -- дәмдiк тауарлар -- кондитер өнiмдерi -- сүт өнiмдерi -- тағамдық майлар -- ет өнiмдерi -- жұмыртқа өнiмдерi -- балық өнiмдерi


Доп.точки доступа:
Құлжанов, Т.; Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
10.
   б 81.2Каз
   Қ74


    Құлажанов, Қ.
    Тамақ өнеркәсiбi мамандарына арналған орысша-қазақша сөздiк / Құлажанов, Қ., Күзембаев, Қ. - Алматы : Алматы технологиялық ун-тi, 2004. - 313 с. - ISBN 9965541612 : 1000.00 р.
ББК 81.2Каз-4
Рубрики: Тiл бiлiмi--қазақ тiлi
   Тамақ өндірісі

Кл.слова (ненормированные):
д09 -- тiл бiлiмi -- қазақ тiлi -- тамақ өндiрiсi -- сөздiк -- азық-түлiк


Доп.точки доступа:
Күзембаев, Қ.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
11.
   664
   Э40


    Сыдықов, Е. Б.
    Экономиканың жаhандануы жағдайында азық-түлiк өнiмдерiн өндiрудiң өзектi мәселелерi : халықаралық ғылыми-тәжiрибелiк конф., 15-16 қазан 2009 ж., Семей қ. / Сыдықов, Е. Б. - Семей : Шәкәрiм атындағы СМУ, 2009. - 163 с. - ISBN 9965887608 : 730.00 р.
Мәтiн қазақ, орыс тiлдерiнде.
Перевод заглавия: Актуальные проблемы производства продуктов питания в условиях глобализации экономики
   Перевод заглавия: Актуальные проблемы производства продуктов питания в условиях глобализации экономики
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
я10 -- тамақ өндiрiсi -- азық-түлiк өнiмдерi -- экономикалық жаhандануы -- тамақ өнiмдерiнiң қауiпсiздiгi -- продукты питания -- переработка -- хранение -- биотехнологии -- качество продуктов -- глобализация экономики -- Казахстан -- конференция

Экземпляры всего: 1
ППС (1)
Свободны: ППС (1)
Найти похожие
12.
   664
   Э46


   
    Элеватор өнеркәсiбiнiң технологиясы : курстық және дипломдық жұмыстарды орындаудағы оқу құралы / құраст.: Қ. Ш. Арынғазин, Л. М. Сарлыбаева, Ә. С. Сагинаева. - Павлодар : Кереку, 2009. - 57 б. - ISBN 9965-573-18-2
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
элеватор өнеркәсiбi -- дәндi қайта өңдеу -- дәндi тазалау -- астықты сақтау -- жабдықтар

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b132.doc

Доп.точки доступа:
Арынғазин, Қ. Ш. \құраст.\; Сарлыбаева, Л. М. \құраст.\; Сагинаева, Ә. С. \құраст.\
Экземпляры всего: 10
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (6)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (6)
Найти похожие
13.
   664
   А86


    Арынғазин, Қ. Ш.
    АЖЖ элементтерiмен астық элеваторларын жобалау : оқулық / Қ. Ш. Арынғазин, Ә. И. Изтаев. - Павлодар : Кереку, 2009. - 145 б. - ISBN 9965-573-19-0 : 1004.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
элеватор өнеркәсiбi -- АЖЖ -- автоматизациялау -- астықты сақтау -- жабдықтар

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b1945.pdf

Доп.точки доступа:
Изтаев, Ә. И.
Экземпляры всего: 40
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (36)
Найти похожие
14.
   663
   К93


    Күзембаев, Қ.
    Тамақ өнiмдерiн тану : [оқулық техникалық және кәсiптiк бiлiм беру ұйымдарына ұсынады] / Қ. Күзембаев, Г. Күзембаева. - Астана : Фолиант, 2010. - 412 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 9965-35-866-4 : 3010.00 р., 1850.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өнiмдерi -- тауартану -- дәндi дақылдар -- астық өнiмдерi -- жемiстер -- көкөнiстер -- дәмдiк тауарлар -- крахмал -- қант -- бал -- кондитер өнiмдерi -- сүт өнiмдерi -- тағамдық майлар -- ет -- жұмыртқа -- тамақ концентраттары -- балық


Доп.точки доступа:
Күзембаева, Г.
Экземпляры всего: 40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
15.
   664
   К92


    Кузьмина, Н.
    Кондитер цехы жабдықтары : [оқу құралы техникалық және кәсiптiк бiлiм беру ұйымдарына ұсынады] / Н. Кузьмина, Е. Жексенова. - Астана : Фолиант, 2010. - 86 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 978-601-292-0 51-2 : 700.00 р., 570.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнiмдерi -- механикалық жабдықтар -- жылу жабдықтар -- тоңазытқыш жабдықтар -- еңбек қорғау -- қауiпсiздiк техникасы


Доп.точки доступа:
Жексенова, Е.
Экземпляры всего: 40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
16.
   64
   Т17


   
    Тамақ кәсiпорнының маманы : (1219092 бiлiктiлiгi - кондитер) : [оқу құралы техникалық және кәсiптiк бiлiм беру ұйымдарына ұсынады] / И. Самсаев [және т. б.]. - Астана : Фолиант, 2010. - 78 б. - (Кәсiптiк бiлiм). - ISBN 978-601-292-0 99-4 : 730.00 р., 780.00 р., 700.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
кондитер өнiмдерi -- даярлау технологиясы -- азық-түлiк тауартануы -- тамақ өнiмдерiнiң тауартануы -- тамақ кәсiпорнын жабдықтау


Доп.точки доступа:
Самсаев, И.; Оспанова, Н.; Грицюк, Н.; Попович, Н.
Экземпляры всего: 41
ЧЗ (2), АБ (39)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (39)
Найти похожие
17.
   664
   Б20


    Байысбаева, М. П.
    Нан өнімдерінің технологиясы : оқулық / М. П. Байысбаева. - Алматы : Дәуір, 2011. - 448 б. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының қауымдастығы). - ISBN 978-601-217-221-8 : 1272.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
нан дайындау -- технологиясы -- наубайхана -- шикізаттар -- наубайханада қолданылатын құралдар -- шикізаттарды сақтау -- бидай қамырын дайындау -- қара бидай қамыры -- бөлшектеп өңдеу -- нан пісіру -- нанды сақтау -- нан шығымы -- сапасын жақсарту жолдары -- нан ақаулары -- аурулары -- нан ассортименті

Экземпляры всего: 40
ЧЗ (2), АБ (38)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (38)
Найти похожие
18.
   664
   Ө-73


   
    Өсімдік шаруашылығының өнімдерін өңдеу және сақтау [Электрондық ресурс] : оқулық / Ә. І. Ізтаев [және т. б.]. - Электрон. дер. (15,0 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2011. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3585 -- өсімдік шаруашылығы -- өңдеу -- сақтау -- қант қызылшасы -- картоп -- жүзім -- астықты өңдеу -- сақтау тәртібі -- технология -- техникалық жабдықтар -- қоймалар -- элеваторлар -- микроорганизмдер -- спирт -- сыра өндірісі -- шикізат

Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)
Найти похожие
19.
   664
   Ө-44


    Өмірзақова, С. Х.
    Кондитер өндірісінің технологиясы зертханалық практикумы : оқу құралы / С. Х. Өмірзақова, С. Т. Жалкенова. - Тараз : Нур-Принт, 2000. - 93 б. - ISBN 9965-498-50-4 : 1665.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тамақ өндірісі -- инвертті шәрбәттар -- карамель -- қантсықпа -- кәмпиттер -- мармелад -- халва дайындау -- созылмалы печенье -- пряниктер -- торт -- пирожный -- сапасын бақылау -- рецепт

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b1081.pdf

Доп.точки доступа:
Жалкенова, С. Т.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)
Найти похожие
20.
   663
   З-32


    Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 302 б. - ISBN 9965-29-606-5 : 1190.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндіру -- наубайхана -- ашытқылар -- спирт өндіру -- сыра дайындау -- шарап ашыту -- сүт өнімдері -- айран -- ірімшік -- ұлттық тағамдар -- қымыз -- шұбат -- микробиологиялық негізі -- тағамды сақтау -- тұздау -- консервілеу -- маринадтау -- ет өнімдері -- шұжық -- активті қоспалар -- белок алу -- амин қышқылдары -- лимон  -- сірке қышқылдары -- ферменттер -- микробиология -- санитарлы-гигиеналық бақылау -- генетикалық модификация -- сертификаттау -- стандарттау -- тест тапсырмалары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b826.pdf

Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (1)
Найти похожие
 1-20    21-40   41-42 
 
© Павлодарский государственный университет им. С.Торайгырова, 2009-2015