663
   Л45


    Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС Bookprint, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428.00 р.
УДК
Рубрики: Микробиологиялық өндіріс
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- өндірістік санитария -- нан пісіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт -- арақ -- ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- сүт өнімдері -- ет өндірісі -- консерві -- кептірілген -- көкөністер өндірісі


Доп.точки доступа:
Макажанова, Х. Х.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)