663
   З-32


    Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 302 б. - ISBN 9965-29-606-5 : 1190.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндіру -- наубайхана -- ашытқылар -- спирт өндіру -- сыра дайындау -- шарап ашыту -- сүт өнімдері -- айран -- ірімшік -- ұлттық тағамдар -- қымыз -- шұбат -- микробиологиялық негізі -- тағамды сақтау -- тұздау -- консервілеу -- маринадтау -- ет өнімдері -- шұжық -- активті қоспалар -- белок алу -- амин қышқылдары -- лимон  -- сірке қышқылдары -- ферменттер -- микробиология -- санитарлы-гигиеналық бақылау -- генетикалық модификация -- сертификаттау -- стандарттау -- тест тапсырмалары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b826.pdf

Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (1)

   663
   М16


    Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - ISBN 978-601-217-358-1 : 1266.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
қолданбалы биотехнология -- микроорганизмдерді өсіру -- тағам құрамы -- құнды заттар -- белоктар -- көмірсулар -- дәрумендер -- минералды заттар -- липидтер -- майлар -- ферменттер -- тағамдық қоспалар -- бояғыштар -- ароматизаторлар -- белсенді қоспалар -- сүт қышқылды тағамдар -- қымыз -- шұбат -- нан пісіру -- тағам қауіпсіздігі -- сапасын бақылау


Доп.точки доступа:
Лесова, Ж. Т.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (17)

   636(574)
   Т53


    Тоқтабай, А.
    Қазақ жылқысының тарихы / А. Тоқтабай. - Алматы : Алматыкiтап, 2010. - 496 б. : суретті. - (Менің Қазақстаным). - ISBN 978-601-01-0322-1 : 8250.00 р.
УДК
Рубрики: Ауыл шаруашылығы--Мал шаруашылығы--Қазақстан
Кл.слова (ненормированные):
жылқы тегі -- қазақ жылқысы -- Скиф-сақтар -- Амазонкалар -- Ғұндар -- түркілер -- ер-тұрман -- қымыз -- ыдыстар -- еті -- халық медицинасы -- ат бабы -- халықтық мерекелер

Экземпляры всего: 2
ЧЗ (2)
Свободны: ЧЗ (2)

   663
   М16


    Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Электрон. дер. (12,5 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2012. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3601 -- қолданбалы биотехнология -- микроорганизмдерді өсіру -- тағам құрамы -- құнды заттар -- белоктар -- көмірсулар -- дәрумендер -- минералды заттар -- липидтер -- майлар -- ферменттер -- тағамдық қоспалар -- бояғыштар -- ароматизаторлар -- белсенді қоспалар -- сүт қышқылды тағамдар -- қымыз -- шұбат -- нан пісіру -- тағам қауіпсіздігі -- сапасын бақылау


Доп.точки доступа:
Лесова, Ж. Т.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)

   636
   А87


    Асанбаев, Т. Ш.
    Жылқы шаруашылығы қымыз және етін өндіру технологиясы : оқу құралы / Т. Ш. Асанбаев, Ж. Ж. Уахитов. - Павлодар : Кереку, 2014. - 213 б. - ISBN 978-601-238--133-7 : 3012.00 р.
УДК
Рубрики: Ауыл шаруашылығы--Мал шаруашылығы
   ПМУ ғалымдарының еңбектерi

Кл.слова (ненормированные):
жылқы өсіру -- шығу тегі -- жылқы тұқымдары -- сүт өнімділігі -- ет өнімділігі -- қоректендіру -- тестілер

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b1672.pdf

Доп.точки доступа:
Уахитов, Ж. Ж.
Экземпляры всего: 10
ППС (2), ЧЗ (2), АБ (6)
Свободны: ППС (2), ЧЗ (2), АБ (6)