663
   И21


   Иванова, Л. А.

    Пищевая биотехнология : учебное пособие для вузов по спец. "Пищевая биотехнология" / Л. А. Иванова, Л. И. Войно, И. С. Иванова. - М. : КолосС.
   Кн. 2 : Переработка растительного сырья. - 2008. - 472 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - ISBN 978-5-9532-04 89-7 : 2465.00 р.
УДК
Рубрики: Пищевая промышленность
Кл.слова (ненормированные):
пищевая биотехнология -- растительное сырье -- переработка -- микроорганизмы -- ферментные препараты -- пищевые производства -- пищевые добавки -- БАДы -- получение -- аминокислоты -- витамины -- пробиотики -- пребиотики -- парафармацевтики


Доп.точки доступа:
Войно, Л. И.; Иванова, И. С.
Экземпляры всего: 10
ЧЗ (2), АБ (8)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (8)

   663
   Н40


    Неверова, О. А.
    Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения : учебник для вузов по спец. "Пищевая биотехнология" / О. А. Неверова, Г. А. Гореликова, В. М. Позняковский. - Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2007. - 415 с. - (Питание). - ISBN 5-379-00089-4 : 1840.00; 3270.00 р.
УДК
Рубрики: Пищевая промышленность--Биотехнология
Кл.слова (ненормированные):
микробиологические производства -- биотехнология -- пищевая биотехнология -- растительное сырье -- продукты -- растительные клетки -- пищевые волокна -- белки -- генно-модифицированное сырье -- ферменты -- биоконверсия -- биотехнология пищевых производств


Доп.точки доступа:
Гореликова, Г. А.; Позняковский, В. М.
Экземпляры всего: 15
ЧЗ (2), АБ (13)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (13)

   663
   З-32


    Заядан, Б. Қ.
    Тағам биотехнологиясы : оқу құралы / Б. Қ. Заядан, Г. Өнерхан. - Алматы : Қазақ университеті, 2011. - 302 б. - ISBN 9965-29-606-5 : 1190.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
тағам өндіру -- наубайхана -- ашытқылар -- спирт өндіру -- сыра дайындау -- шарап ашыту -- сүт өнімдері -- айран -- ірімшік -- ұлттық тағамдар -- қымыз -- шұбат -- микробиологиялық негізі -- тағамды сақтау -- тұздау -- консервілеу -- маринадтау -- ет өнімдері -- шұжық -- активті қоспалар -- белок алу -- амин қышқылдары -- лимон  -- сірке қышқылдары -- ферменттер -- микробиология -- санитарлы-гигиеналық бақылау -- генетикалық модификация -- сертификаттау -- стандарттау -- тест тапсырмалары

Перейти: http://library.psu.kz/fulltext/buuk/b826.pdf

Доп.точки доступа:
Өнерхан, Г.
Экземпляры всего: 3
ЧЗ (2), АБ (1)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (1)

   663
   М16


    Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Алматы : Дәуір, 2012. - 208 б. - ISBN 978-601-217-358-1 : 1266.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
қолданбалы биотехнология -- микроорганизмдерді өсіру -- тағам құрамы -- құнды заттар -- белоктар -- көмірсулар -- дәрумендер -- минералды заттар -- липидтер -- майлар -- ферменттер -- тағамдық қоспалар -- бояғыштар -- ароматизаторлар -- белсенді қоспалар -- сүт қышқылды тағамдар -- қымыз -- шұбат -- нан пісіру -- тағам қауіпсіздігі -- сапасын бақылау


Доп.точки доступа:
Лесова, Ж. Т.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (17)

   663
   Л45


    Лесова, Ж. Т.
    Тағам және биотехнологиялық өндірістерінің микробиологиялық негіздері : оқулық / Ж. Т. Лесова, Х. Х. Макажанова, С. А. Надирова. - Алматы : ЖШС Bookprint, 2013. - 272 б. - ISBN 978-601-289-111-9 : 2428.00 р.
УДК
Рубрики: Микробиологиялық өндіріс
Кл.слова (ненормированные):
микроорганизмдер -- өнеркәсіпте қолдану -- микробиологиялық бақылау -- өндірістік санитария -- нан пісіру -- кондитерлік өндіріс -- қант өндірісі -- спирт -- арақ -- ликер өндірісі -- сыра қайнату -- шарап өндірісі -- сүт өнімдері -- ет өндірісі -- консерві -- кептірілген -- көкөністер өндірісі


Доп.точки доступа:
Макажанова, Х. Х.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 20
ЧЗ (2), АБ (18)
Свободны: ЧЗ (2), АБ (18)

   663
   М16


    Мақажанова, Х. Х.
    Тағам биотехнологиясы [Электрондық ресурс] : оқулық / Х. Х. Мақажанова, Ж. Т. Лесова, С. А. Надирова. - Электрон. дер. (12,5 Мб.). - Алматы : Дәуір, 2012. - 1 эл. опт. диск. - (АВ. ҚР Жоғары оқу орындарының Қауымдастығы). - Тақырыбы контейнерден. - 200.00 р.
УДК
Рубрики: Тамақ өндірісі
Кл.слова (ненормированные):
3601 -- қолданбалы биотехнология -- микроорганизмдерді өсіру -- тағам құрамы -- құнды заттар -- белоктар -- көмірсулар -- дәрумендер -- минералды заттар -- липидтер -- майлар -- ферменттер -- тағамдық қоспалар -- бояғыштар -- ароматизаторлар -- белсенді қоспалар -- сүт қышқылды тағамдар -- қымыз -- шұбат -- нан пісіру -- тағам қауіпсіздігі -- сапасын бақылау


Доп.точки доступа:
Лесова, Ж. Т.; Надирова, С. А.
Экземпляры всего: 1
Медиатека (1)
Свободны: Медиатека (1)